Πολιτική|27.05.2019 15:03

ΝΔ: Συνεδρίαση των Τομεαρχών υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε θερμά δεκτός με χειροκροτήματα από τα στελέχη του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη έγινε η πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ δόθηκαν από τον κ. Μητσοτάκη και οι πρώτες κατευθύνσεις ενόψει των εθνικών εκλογών.  

Άλλωστε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιζητούσε την εκλογική διαδικασία, μόλις έγιναν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Την ίδια στιγμή, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών – με πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής τους την 30ή Ιουνίου - αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μετά τη μεγάλης διάρκειας σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Δευτέρας - και μετά τις 19:00- σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, ευρεία συνάντηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Κεντρικής Επιτροπής και του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας, προκειμένου να εκτιμηθεί η εκλογική ήττα του κυβερνώντος κόμματος και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα προς τις εθνικές κάλπες. Αυτή η σύσκεψη αποφασίστηκε, όπως αναφέρει στο ethnos.gr κορυφαίο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Στη νέα ευρεία σύσκεψη ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές - ποιοι εκλέγονται

Ευρωεκλογέςεκλογές 2019Νέα Δημοκρατία