Αγία Βαρβάρα: Πρώτος σε σταυρούς ο NiVo, εκλέγεται κι ο Πατσατζόγλου
NewsroomΟ συνδυασμός του Λάμπρου Μίχου θριάμβευσε στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας συγκεντρώνοντας το 41,62% και δύσκολα θα χάσει τη δημαρχεία στη μάχη του β' γύρου με τον Γιώργο Καπλάνη, ο οποίος συγκέντρωσε το 21,29% (η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων βρίσκεται στο 100%).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε στον εν λόγω δήμο και η μάχη του σταυρού, όπου ο ράπερ Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός κι ως NiVo, πήρε τις περισσότερες ψήφους και εκλέγεται πανηγυρικά. Παράλληλα, όλα δείχνουν πως τη μάχη της εκλογής κερδίζει και ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος επίσης πολιτεύτηκε με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα πρώτη ξανά».
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές είχε συλληφθεί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας έχοντας στην κατοχή του «μαϊμού» προϊόντα.
Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές - ποιοι εκλέγονται
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»