Πολιτική|28.05.2019 13:39

Βελόπουλος για επιστολές Ιησού: Με κρίνουν τεμπέληδες πολιτικοί αρχηγοί (vids)

Newsroom

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξελέγη ευρωβουλευτής καθώς το κόμμα του, η «Ελληνική Λύση» έπιασε ποσοστό 4,14% και αποτέλεσε σίγουρα τη μεγάλη έκπληξη των Ευρωεκλογών.

Ο δημοσιογράφος – τηλεπωλητής, ωστόσο, δέχθηκε αρκετή κριτική και τρολάρισμα, καθώς στις γνωστές πωλήσεις του συγκαταλέγονται αυτές των επιστολών του Ιησού που έγιναν αμέσως viral, πριν από μερικούς μήνες.

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» πουλώντας το βιβλίο του Παπαζήση, ανέφερε μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής: «Έχει επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Να τη. Αυτή εδώ είναι. Την έγραψε ο ίδιος. Ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας γράφει επιστολή. Να τη, ρε παιδιά! Επιστολή του Χριστού μας, του Ιησού μας. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός τις έγραψε. Εδώ μέσα είναι. Νιώθω δέος και μόνο που το κρατώ στα χέρια μου, να έχω τις επιστολές του Ιησού. Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο;».

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε ο κ. Βελόπουλος προσπάθησε να ανασκευάσει τα λεγόμενά του, πετώντας το μπαλάκι στον Παπαζήση που έγραψε το βιβλίο το οποίο ο ίδιος ως ιστορικός έχει τσεκάρει.

Βελόπουλος: Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είναι άεργοι

Μετά την εκλογή του ο κ. Βελόπουλος με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα, απάντησε με ανάρτησή του στο twitter. Ειδικότερα, ο κ. Βελόπουλος χαρακτηρίζει «άεργους» και «τεμπέληδες» όσους του ασκούν κριτική -ειδικά τους πολιτικούς αρχηγούς- για τις περιβόητες… επιστολές του Ιησού και τις θαυματουργές αλοιφές από το Άγιο Όρος, «προϊόντα» που πουλούσε ο ίδιος μέσα από την τηλεόραση.

«ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,ΝΔ,Χ.Α. ΚΤΛ ΚΟΜΜΑΤΑ …!Όταν άεργοι και τεμπέληδες με κρίνουν για μια από τις δουλειές που κάνω εγώ δίνοντας δουλειά σε Έλληνες ρωτώ: Εσείς τι δουλειά κάνετε ακριβώς ; ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ…ΑΕΡΓΟΙ!», έγραψε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογέςΔείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές - ποιοι εκλέγονται
επιστολές ΙησούΚυριάκος Βελόπουλοςπολιτικοί αρχηγοί