Πολιτική|26.07.2026 12:59
«Πάντα άξιοι»: Το μήνυμα Μητσοτάκη στην Εθνική ομάδα πόλο για την κατάκτηση του World Cup
NewsroomMια ακόμη σπουδαία στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών κατέκτησε το πρώτο World Cup της ιστορίας της.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Θοδωρή Βλάχο και τους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία, που αποτελεί αποτέλεσμα ταλέντου, δουλειάς και αφοσίωσης.
Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Η Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών έγραψε χρυσή ιστορία στην Αυστραλία, κατακτώντας το πρώτο της World Cup σε ένα σπορ που πάντα μας χαρίζει δυνατές συγκινήσεις και διεθνείς διακρίσεις. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του έδειξαν τι σημαίνει πάθος, επιμονή και νοοτροπία νικητή. Πολλά συγχαρητήρια! Πάντα άξιοι!».
Διαβάστε ακόμη
- Παραμένει το μυστήριο στη Σύρο: Ιατροδικαστική και κινητά θα ρίξουν «φως» - «Δεν είχε ανάγκη να κλέψει» υποστηρίζει φίλη της
- «Οπλισμένος και επικίνδυνος»: Άφαντος ο δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο - Ήταν υποστηρικτής του ISIS
- Πανικός σε ταυρομαχία στην Κολομβία: Ταύρος πήδηξε στις εξέδρες και τραυμάτισε θεατές - Δείτε βίντεο
- Η Apple αναβαθμίζει το πιο κρυφό εργαλείο του iMessage! Τι αλλάζει