Πολιτική|30.05.2019 13:41

Ζέρβας στο ethnos.gr: «Πιστεύω ότι είμαι φαβορί» (vid)

Newsroom

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να μπει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών καθώς κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους τόσο τον Γιώργο Ορφανό όσο και την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο κ. Ζέρβας θα τεθεί αντιμέτωπος στον δεύτερο γύρο με τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ταχιάο. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 είχε τοποθετηθεί συμβολικά στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου της Α' Θεσσαλονίκης. O κ. Ζέρβας μίλησε στο ethnos.gr σχετικά με τη μονομαχία του με τον κ. Ταχιάο στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών. 

«Πολλοί με θεωρούσαν outsider, εγώ πίστευα ότι είμαι φαβορί» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι «ήδη έχουν αρχίσει και με στηρίζουν πολλοί. Μιλώντας με πολίτες και συζητώντας με παρατάξεις θεωρούν ότι η λύση για την επόμενη μέρα είναι μία σύνθεση με εμένα ως δήμαρχο Θεσσαλονίκης». Απαντώντας στο εάν μπορεί να καλυφθεί η διαφορά που έχει με τον κ. Ταχιάο τονίζει χαρακτηριστικά πως «για μένα δεν είναι πρόβλημα. To θέμα είναι να απευθυνθούμε σε πολίτες καθώς τώρα δεν υπάρχουν 19 υποψήφιοι άλλα δύο. Οπότε το δίλημμα για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι πολύ συγκεκριμένο». Τέλος σχολιάζοντας το εάν υπάρχει περιθώριο συνεργασιών την επόμενη των εκλογών ο κ. Ζέρβας τονίζει ότι «δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός για μένα».

εκλογές 2019Κωνσταντίνος Ζέρβας