Άρον άρον μαζεύει ο Μπελέρης τα κολακευτικά σχόλια για Κασιδιάρη - «Ανακαλώ, ήταν άστοχη η αποστροφή μου»
NewsroomΆρον άρον αναγκάστηκε να ανακαλέσει ο Φρέντυ Μπελέρης τα πολύ κολακευτικά σχόλια που έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον Ηλία Κασιδιάρη, μετά την εντονότατη κριτική που δέχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
«Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντυ Μπελέρης, στη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΝΕ εκθειάζει τον καταδικασμένο εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη ως 'έναν από τους λίγους Έλληνες που έκανε μέχρι την τελευταία μέρα της φυλακής του (!)' και αναγνωρίζει σε έναν υμνητή του ναζισμού, που ονειρεύεται την κατάλυση της δημοκρατίας, το δικαίωμα να είναι στην πολιτική σκηνή.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος οφείλει να αποδοκιμάσει άμεσα τον ευρωβουλευτή του κόμματος του για τις επικίνδυνες απόψεις του. Και να του θυμίσει ότι οι εγκληματίες για βαριά ποινικά αδικήματα, όπως η δολοφονία ανθρώπων, δεν κάνουν "ανδραγάθημα" εκτίοντας την ποινή τους», ανέφερε το ΠΑΣΟΚ το πρωί του Σαββάτου σε ανακοίνωσή του και η έντονη αυτή κριτική κατά του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έφερε αναδίπλωση.
Με ανάρτησή του, ο Φρέντυ Μπελέρης αναφέρει ότι «μια αποστροφή μου σε ένα σημείο της συνέντευξης μου στο One ήταν άστοχη και την ανακαλώ. Το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, επιλέγει να απομονώσει τη συγκεκριμένη φράση από το σύνολο της απάντησής μου, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται ούτε στο περιεχόμενο της συνέντευξης ούτε στις θέσεις που διαχρονικά έχω εκφράσει», σημειώνει και συνεχίζει:
«Η συνολική τοποθέτησή μου ήταν απολύτως σαφής: δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Κασιδιάρη και όσα εκπροσωπεί. Αυτή είναι και η διαχρονική στάση μου: να στέκομαι απέναντι σε αντιλήψεις και πρακτικές που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες και να δίνω μάχες ώστε οι συμπολίτες μας να μην παρασύρονται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Σε κάθε περίπτωση, είμαι υπερήφανος που ανήκω σε μια παράταξη που επι των ημερών διακυβέρνησής της συγκεντρώθηκαν όλες οι δικογραφίες και κατατέθηκαν στη δικαιοσύνη, βρέθηκε αίθουσα για να δικαστεί η Χρυσή Αυγή και άλλαξε το νομοθετικό πλαίσιο με αποτέλεσμα να μπορεί η δικαιοσύνη να λαμβάνει αποφάσεις που προστατεύουν τη Δημοκρατία μας από εγκληματικές οργανώσεις».
- Τι αποκάλυψε ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο OPEN για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής των γιατρών δεν λειτουργούσε»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς δρούσε η σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών - Το κόλπο με την κόλλα και πως έλεγχαν ποιοι έλειπαν από τα σπίτια
- «Μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα ενώ ήμασταν υγιείς»: Νέα καταγγελία για τη γιατρό που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Μαζωνάκη
- Άρον άρον μαζεύει ο Μπελέρης τα κολακευτικά σχόλια για Κασιδιάρη - «Ανακαλώ, ήταν άστοχη η αποστροφή μου»