Πολιτική|01.06.2019 17:54

Οι σταυροί στην Κεντρική Μακεδονία: Πρωτιά Πατουλίδου

Newsroom

Στο 89,56% είχε φτάσει την Παρασκευή το ποσοστό ενσωμάτωσης των σταυρών στα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, από τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ήταν η Βούλα Πατουλίδου με 37.577 σταυρούς, ενώ ο Κώστας Γιουτίκας συγκέντρωνε 21.895 σταυρούς και ο ∆ημήτρης Ασλανίδης 20.190.

Στη συνέχεια ήταν ο Άγγελος Χαριστέας, ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Σωκράτης ∆ωρής, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Αλέξανδρος Θάνος, ο Σωτήρης Μπάτος, η Μελίνα ∆ερμεντζοπούλου, ο Αθανάσιος Κικής, η Αθηνά Αηδονά, η Ολγα Γούλα, ο Χρήστος Μήττας, ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Πάρις Μπίλλιας, η Μαγδαληνή Φιλιππιάδου, ο Θεόδωρος Αγγελίδης, ο Γιώργος Κεφαλάς, ο Θεόδωρος Μητράκας, η ∆ήμητρα Γιαννιού και η Γερακίνα Μπισμπινά.

Από την παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου, ο Γιώργος Ζέρβας και η ∆ήμητρα Θωμά. Από αυτήν του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος, ο Πόλης Ασαρίδης και ο ∆ημήτρης Κνης. 

Aπό τον συνδυασμό του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης, ο Γιάννης Ζιώγας και ο Γιώργος Χαβατζάς.

εκλογές 2019Βούλα ΠατουλίδουΚεντρική Μακεδονίαπεριφερειακές εκλογές