Πολιτική|03.06.2019 00:16
Αποτελέσματα εκλογών 2019: Δήμος Χαλανδρίου - Ποιος βγαίνει δήμαρχος
NewsroomΣτον Δήμο Χαλανδρίου, στις επαναληπτικές εκλογές 2019, υποψήφιοι δήμαρχοι είναι οι ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τον συνδυασμό «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά 10247 ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και 13 έδρες, και ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ με το συνδυασμό «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», ο οποίος συγκέντρωσε 6697 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 9 έδρες.
Εγγεγραμμένοι στον Δήμο Χαλανδρίου είναι συνολικά 52.314, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019 τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 31.683.
Διαβάστε ακόμη
- Πανελλήνια θλίψη για τους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής τους - Τα νεότερα για τους τραυματίες
- Η αλήθεια για εμβόλια και ευλογιά των αιγοπροβάτων, το άδειασμα στη Διαμαντοπούλου, η αναδίπλωσή της και η εν κρυπτώ δοξαζόμενη Καρυστιανού
- Σιδηρόδρομος: Εφιάλτης η βλάστηση - Αποσπασματικές οι εργολαβίες και «μπαλάκι» οι ευθύνες
- «Μια τέτοια τραγωδία δεν έχει χρώματα»: Συγκλονίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για το πολύνεκρο δυστύχημα