Γιάννης Μανώλης: Κατέρρευσε μετά από μπάνιο στη θάλασσα
NewsroomΣε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατία και συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ Γιάννης Μανώλης. Ο πρώην βουλευτής μαζί με φίλους του το πρωί είχε πάει για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Λίγη ώρα μετά ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να φύγει με το αυτοκίνητό του.
Όμως την ώρα που κατευθυνόταν σε αυτό κατέρρευσε. Οι φίλοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη εκφράζει η ΝΔ
«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», προσθέτει η Πειραιώς.
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;