Πολιτική|07.06.2019 20:54
Τζανακόπουλος: Ακόμα περιμένουμε την απάντηση της ΝΔ για τις μετατάξεις
Newsroom«Περιμένουμε ακόμα την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ώρες από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ-1.
Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στα ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε με τη δημόσια δήλωση του, για το τι θα πράξουν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος, που έχουν συγγενικά τους πρόσωπα - μόνιμους υπαλλήλους στη Βουλή.
Ακόμη είπε ότι η Βουλή πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα συγγενικών προσώπων βουλευτών που έγιναν μόνιμοι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ ενώ έκανε αναφορά στον κ. Τραγάκη.
Διαβάστε ακόμη
- Το Ισραήλ λέει πως «κέρδισε» τον πόλεμο με το Ιράν αλλά δεν σταματά: Τα σχέδια 3 εβδομάδων
- «Η διοίκηση της Βιολάντα έστειλε τις γυναίκες στην απανθράκωση» - Το ξέσπασμα του γιου της Σταυρούλας Μπουκουβάλα
- Τα 18 γαϊδουράκια «κομάντο» που σταματούν φωτιές: Η ξεχωριστή ιστορία των «Burritos Bomberos»
- Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια για τη μητέρα της - «Δεν έπρεπε να είχε συμβεί»