Στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας τη Δευτέρα για την προκήρυξη εκλογών
NewsroomΑύριο το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως έγραψε το ΑΜΠΕ, θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, να επισκεφθεί το προεδρικό Μέγαρο για το αίτημα πρόωρων εκλογών.
Οπως είχε τονίσει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του προ ημερών στην ΕΡΤ οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν οριστικά στις 7 Ιουλίου.
«Είναι η πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που μία κυβέρνηση λαμβάνει το μήνυμα των πολιτών και επισπεύδει τις εκλογές μετά την ευρωκάλπη. Το 2015 όταν βρέθηκα χωρίς ένα μεγάλο μέρος της Κοινοβουλευτικής μου Ομάδας πήγα σε εκλογές. Το κάνω και τώρα μιας και το μήνυμα δυσαρέσκειας ήταν ισχυρό. Δεν παραιτήθηκα, θα δώσω τη μάχη με καθαρό δίλημμα ποιος θέλει να κυβερνήσει τον τόπο την επόμενη τετραετία», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Στη συνέχεια, τη Δευτέρα, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής, όπου και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του.
- Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
- Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
- Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
- Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη