Πολιτική|11.06.2019 12:52

Το Βατοπέδι επιστρέφει...

Αντώνης Γκιόκας

Από ό,τι µπορώ να καταλάβω, εντός του Κινήµατος Αλλαγής υπάρχουν κάποιοι που επιµένουν ότι ο βασικός αντίπαλος του σχηµατισµού τους παραµένει η Δεξιά, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι αφήνουν στο απυρόβλητο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέροµαι, όπως καταλάβατε, στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, που χθες επιτέθηκε µε σφοδρότητα στη Νέα Δηµοκρατία για την επιστροφή των «βατοπεδινών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανακοίνωσή του. Βλέπετε, στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού θεωρούν «πρόκληση» την επιστροφή -κυρίως- του Θόδωρου Ρουσόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, που ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην υπόθεση αυτή. Και δεν ήταν µόνο η χθεσινή ανακοίνωση που δείχνει ότι οι ΓΑΠικοί θα κάνουν σηµαία την ξεχασµένη αυτή υπόθεση.

Μία µικρή πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει πήραµε από την πρόσφατη τηλεοπτική αντιπαράθεση ανάµεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΓΑΠ, Γιώργο Πεταλωτή, και τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια µέσα στο στούντιο. Καλά, υπερβάλλω, αλλά θέλησα να δώσω έµφαση στη σύγκρουση. Τέλος πάντων, για να µη σας τα πολυλέω, οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ που έχουν πολιτική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό θα σηκώσουν ψηλά το αντιδεξιό «λάβαρο», το οποίο µαθαίνω ότι έχει επιτυχία, αν κρίνω από τις επιδόσεις του Μιχάλη Καρχιµάκη στη Δυτική Αθήνα...

Μονή ΒατοπεδίουΓιώργος ΠαπανδρέουΚΙΔΗΣΟ