Προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι»
NewsroomΤο βίντεο ξεκινάει δείχνοντας το γραφείο του «Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Μέσων», ο οποίος με έκδηλη την εξουσιομανία του μιλάει από το ένα τηλέφωνο στο άλλο διορίζοντας και κανονίζοντας να πάρει... μίζες.
Αμέσως μετά φαίνονται πολίτες έξω από το γραφείο του, να μονολογούν «είναι αυτοδύναμος» και να ακούγονται μέσα από το γραφείο τα γέλια του... εν λόγω «Γενικού Γραμματέα».
Τότε είναι η ώρα που η πόρτα ανοίγει και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εισέρχεται στο γραφείο αποφασισμένος... λέγοντας, «δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι».
«Η αυτοδυναμία γεννά πελατειακό κράτος και πολλές ακόμη παρενέργειες. Πρέπει να ψηφίσουμε Ένωση Κεντρώων για να πατάξουμε αυτή τη πληγή», είναι το μήνυμα στο τέλος του προεκλογικού σποτ από τον Βασίλη Λεβέντη.
«Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι. Ψήφο στον Λεβέντη! Εσείς, οι φίλοι της αξιοκρατίας και της διαφάνειας πείτε όχι στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Βάλτε την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό και δώστε την ευκαιρία στον Βασίλη Λεβέντη να ποινικοποιήσει το ρουσφέτι και να απομακρύνει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το πελατειακό κράτος που τους ακολουθεί», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο στο Youtube.
- Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Η έκπληξη με Μαρινάκη, οι καραμπόλες και ο «γρίφος» του Μαξίμου
- Μόνο 50 άνθρωποι παγκοσμίως: 11χρονος αιμορραγεί από τα μάτια, τη μύτη και τα αυτιά - Η σπάνια ασθένεια
- Θα έδινες 2.000 ευρώ για έναν καλύτερο ύπνο; Η βιομηχανία που γεννήθηκε από την καταπίεση των ανθρώπων
- Τι άλλο θα δούμε; Σκύλος με 1,5 εκατ. followers πουλήθηκε για 26 δολάρια, σφαγιάστηκε και φαγώθηκε σε εστιατόριο