Πολιτική|11.06.2019 23:17

Προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων: «Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι»

Newsroom

Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας το γραφείο του «Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Μέσων», ο οποίος με έκδηλη την εξουσιομανία του μιλάει από το ένα τηλέφωνο στο άλλο διορίζοντας και κανονίζοντας να πάρει... μίζες.

Αμέσως μετά φαίνονται πολίτες έξω από το γραφείο του, να μονολογούν «είναι αυτοδύναμος» και να ακούγονται μέσα από το γραφείο τα γέλια του... εν λόγω «Γενικού Γραμματέα».

Τότε είναι η ώρα που η πόρτα ανοίγει και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εισέρχεται στο γραφείο αποφασισμένος... λέγοντας, «δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι».

«Η αυτοδυναμία γεννά πελατειακό κράτος και πολλές ακόμη παρενέργειες. Πρέπει να ψηφίσουμε Ένωση Κεντρώων για να πατάξουμε αυτή τη πληγή», είναι το μήνυμα στο τέλος του προεκλογικού σποτ από τον Βασίλη Λεβέντη.

«Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι. Ψήφο στον Λεβέντη! Εσείς, οι φίλοι της αξιοκρατίας και της διαφάνειας πείτε όχι στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Βάλτε την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό και δώστε την ευκαιρία στον Βασίλη Λεβέντη να ποινικοποιήσει το ρουσφέτι και να απομακρύνει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και το πελατειακό κράτος που τους ακολουθεί», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο στο Youtube.

Ένωση Κεντρώωνεθνικές εκλογέςεθνικές εκλογές 2019εκλογές 2019