Πολιτική|12.06.2019 21:13

ΣΥΡΙΖΑ: Τα «αγκάθια» για τις εκλόγιμες θέσεις στο Επικρατείας (vid)

Newsroom

Στην μάχη των ψηφοδελτίων δεν υπήρχαν μεγάλες εκπλήξεις ως προς τα ονόματα που δόθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στη δημοσιότητα, μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο υπάρχουν τρεις συν ένας γρίφοι για τους οποίους πραγματοποιούνται διεργασίες στο παρασκήνιο.

Οι πληροφορίες αρχικά ήθελαν τον πρώην υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή να είναι σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας. Αυτές, ούτε διαψεύστηκαν ούτε επιβεβαιώθηκαν καθώς θα διεκδικήσει την εκλογή του με σταυρό στον δυτικό τομέα της Β Περιφέρειας της Αθήνας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, γρίφος είναι ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης για τον οποίο παραμένει ακόμα ανοικτό τι θα γίνει, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι γενικά υποψήφιος στις εθνικές εκλογές. Μια απόφαση που αναμένεται να πάρει πολύ σύντομα, ενώ το όνομά του ακούγεται για το Επικρατείας.

Επίσης και για τον Αλέκο Φλαμπουράρη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος για το αν θα είναι υποψήφιος. Αυτό θα αποκαλυφθεί στο δεύτερο κύμα των υποψηφίων που θα ανακοινώσει σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα βρίσκεται ως υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Αχαΐας (όπου θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου), στην Λάρισα και δεν έχει αποφασιστεί αν η Λάρισα ή η Θεσσαλονίκη θα είναι η τρίτη περιφέρεια που θα βρεθεί το όνομά του.

Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει μια πολιτική μάχη στη Θεσσαλονίκη αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού θα γίνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα.

ψηφοδέλτιο Επικρατείαςεθνικές εκλογέςΣΥΡΙΖΑεθνικές εκλογές 2019