Πολιτική|14.06.2019 21:02
Τσίπρας σε Τουρκία: «Οποιος δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο θα έχει συνέπειες»
Newsroom«Οποιος δεν σέβεται το διεθνές δίκαιο θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα έχει συνέπειες και η Ευρωπαϊκή Ενωση θα πρέπει να λάβει μέτρα εναντίον της Τουρκίας, εάν δεν τερματίσει την παράνομη δραστηριότητα της στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της Συνάντησης των ηγετών των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου στη Μάλτα.
Οπως είπε οι ηγέτες που πήραν μέρος στη συνάντηση εξέφρασαν την πλήρη στήριξη τους προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σχετικά με όσα συμβαίνουν στην Κυπριακή ΑΟΖ. Επισήμανε, ακόμα, ότι τα ζητήματα αυτά δεν είναι μεταξύ της Κύπρου και της Τουρκίας, αλλά είναι ευρωτουρκικά, όπως ευρωτουρκικά είναι και τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα και την Τουρκία.
Διαβάστε ακόμη
- Φαρμακοποιός «Χάιζενμπεργκ» έστησε παράνομο εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων στο Χαλάνδρι - Διεθνής διακίνηση και «χρυσά» κέρδη
- Το Ελ Νίνιο ξεκίνησε επισήμως: «Μια θανατηφόρα προειδοποίηση» - Ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα
- Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία με το Ιράν, ενδεχομένως το Σαββατοκύριακο οι υπογραφές» - Διαψεύδουν ιρανικές πηγές και Φρουροί της Επανάστασης
- Μουντιάλ 2026: Φαντασμαγορική τελετή έναρξης στο Αζτέκα με λάμψη από Σακίρα!