Πολιτική|15.06.2019 15:55

«Υπόγεια» επίθεση Γεωργιάδη σε Δένδια

Αντώνης Γκιόκας

Οι «γαλάζιοι» πράκτορές µου µου λένε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν ξέχασε την προ µηνών πολιτική επίθεση που δέχθηκε από τον Νίκο Δένδια. Όπως µου µετέφεραν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα εσωκοµµατικά της Ν∆, ο αντιπρόεδρος της Νέας ∆ηµοκρατίας περίµενε τις εκλογές για να εξαπολύσει µια «υπόγεια» επίθεση κατά του πρώην υπουργού. Και µάλιστα µέσα στην εκλογική περιφέρειά του, τον Νότιο Τοµέα της Β’ Αθηνών. 

Οι πληροφοριοδότες µου αναφέρουν ότι ο Αδωνις έχει στήσει έναν άτυπο προεκλογικό αγώνα υπέρ συγκεκριµένων υποψηφίων στα νότια προάστια. Πιο συγκεκριµένα, υπέρ της Αννας Καραµανλή και του Κώστα Κυρανάκη.

Βλέπετε, από τη µία θέλει στελέχη που είναι κοντά του ιδεολογικά – γεγονός απολύτως θεµιτό. Από την άλλη, εκείνοι που κάνουν αυτά τα κακόβουλα σχόλια λένε ότι ο πραγµατικός στόχος του αντιπροέδρου είναι να «κοντύνει» τον σχεδόν δίµετρο ∆ένδια. ∆εν ξέρω, ρε παιδιά, εµένα όλα αυτά µου ακούγονται τραβηγµένα από τα µαλλιά, αλλά στα κόµµατα εξουσίας δεν είναι άγνωστες αυτές οι τακτικές. Τέλος πάντων, µου φαίνεται αδύνατο να µπορέσει κάποιος να κοντράρει τον ∆ένδια. Απλά καταγράφω τι συζητούν µεταξύ τους οι νεοδηµοκράτες…

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Νέα ΔημοκρατίαΆδωνις ΓεωργιάδηςΝίκος Δένδιας