Πολιτική|16.06.2019 11:30

Στη συναυλία των «Jethro Tull» ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Μαζί με την κόρη του

Newsroom

Στην συναυλία των Jethro Tull το βράδυ του Σαββάτου 15/6 στο Ηρώδειο βρέθηκε μαζί με την κόρη του, Σοφία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι Jethro Tull γιόρτασαν με το ελληνικό κοινό την 50η τους επέτειο, σε μία μοναδική βραδιά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού γεμάτη νοσταλγία και, φυσικά, μουσική!

Συνδυάζοντας στοιχεία blues, rock, hard rock, jazz και progressive με έντονες folk και ethnic επιρροές, το συγκρότημα από το Λούτον της Αγγλίας ξεκινά τους μουσικούς του πειραματισμούς στα τέλη της δεκαετίας του ‘60. Οι εκκεντρικές, γεμάτες ενέργεια εμφανίσεις τους στο κλασικό Marquee Club του Λονδίνου, έφεραν τους Jethro Tull στο κέντρο της σκληρής μουσικής που ολοένα εξελισσόταν στην Βρετανία, αλλά και παγκοσμίως.

Ηγέτης, πολυπράγμων, καλλιτεχνική διάνοια, κυρίαρχη φυσιογνωμία των Jethro Tull, ο Ian Anderson ήταν ο πρώτος μουσικός που ενέταξε το φλάουτο στην ροκ μουσική, κάνοντας το παράλληλα σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος.

Η προηγούμενη φορά που ανέβηκαν στην αρένα του Ηρωδείου ήταν το 2003.

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προφίλ του στο Instagram σχολιάζοντας:

«Από τη χθεσινή συναυλία των @jethrotull στο Ηρώδειο. Ο Ian Anderson είναι ζωντανός θρύλος! Και έχει απίστευτο πάθος για αυτό που κάνει μετά από 50 χρόνια!»

T

Στη συναυλία βρέθηκε και ο γνωστός ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος κάθισε πολύ κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέβασε κι εκείνος τη δική φωτογραφία από τις κερκίδες.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΗρώδειο