Πολιτική|18.06.2019 12:33

Γάμος Κικίλια-Μπαλατσινού: Η πολιτική πλευρά

Αντώνης Γκιόκας

Και αφού παντρεύτηκε, ο Βασίλης Κικίλιας µπορεί πλέον να αφοσιωθεί στα προεκλογικά του καθήκοντα! Ο γάµος της χρονιάς έγινε την Κυριακή στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, µε το µυστήριο να τελείται από τον µητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ. Και µπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να άφησε τον γάµο για να πάει για πουρνάρια, δηλαδή περιοδεία στην Αρτα, όµως την οικογένειά του εκπροσώπησε η σύζυγός του Μαρέβα.

Βλέπετε, το νυφικό ήταν δηµιουργία του οίκου µόδας της, που γενικά είχε την τιµητική του, καθώς τα ρούχα του επιλέχθηκαν από πολλές κυρίες που παραβρέθηκαν στη λιτή τελετή. Δεν θα µπορούσε, πάντως, να απουσιάζει ο πολιτικός «νονός» του γαµπρού, Αντώνης Σαµαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός εµφανίστηκε χαλαρός, µε πουκάµισο, χωρίς σακάκι και µε µοναδική του έγνοια την κατατρόπωση του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείµενες εκλογές.

Αυτό τουλάχιστον τον άκουσαν οι κατάσκοποί µου να υποστηρίζει. Παρόντες ήταν και οι δύο αντιπρόεδροι της Ν∆ Κωστής Χατζηδάκης και Αδωνις Γεωργιάδης µετά των συζύγων τους, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου, Τάκης Θεοδωρικάκος, καθώς και ο επίτροπος της ΕΕ, ∆ηµήτρης Αβραµόπουλος. Πάντως, την παράσταση έκλεψε ο σεβαστός στον πολιτικό κόσµο πρώην υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης, ο οποίος, παρά τη ζέστη, παρακολούθησε το µυστήριο µέσα στην εκκλησία, κάτι που δεν έκαναν πολλοί. Γενικά, ο γάµος πραγµατοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, ενώ δεν ακολούθησε τραπέζι. Μάλλον λόγω εκλογών…

Δημοσιεύτηκε στη στήλη του Έθνους «Κοίτα να δεις»

Βασίλης ΚικίλιαςΤζένη Μπαλατσινού