Πολιτική|21.06.2019 14:10

Live - Μητσοτάκης: Επιλογή η ιδιωτική ασφάλιση - 30% μείωση στον ΕΝΦΙΑ

Newsroom

Αυτήν την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το πρόγραμμα της Ν.Δ. Στην τοποθέτησή του τονίζει ότι η Ν.Δ. θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30%, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να μπορεί ο εργαζόμενος να επιλέγει ακόμη και την ιδιωτική ασφάλιση. Επίσης είπε ότι θα πρέπει οι επιχειρήσεις να μπορούν να δίνουν μπόνους στους υπαλλήλους τους, καθώς επίσης και να τους προσφέρουν παροχές όπως είδη σίτισης.  «Στηρίζουμε τον θεσμό του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και αυξάνουμε το κονδύλι σε ένα δισεκατομμύριο ευρώ», τόνισε.

Η σηµερινή πανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωση γίνεται στον «Ελληνικό Κόσµο», όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναµένεται να παρουσιάσει τους κύριους άξονες της προγραµµατικής πρότασης της Ν∆. Μάλιστα, οι βασικές πρόνοιες του «γαλάζιου» κυβερνητικού σχεδίου αναµένεται να συµπυκνωθούν και σε ένα 20σέλιδο βιβλιαράκι, ευσύνοπτο, όπως το χαρακτηρίζουν συνοµιλητές του προέδρου της Ν∆, µε στόχο να γίνουν κτήµα όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών.

Ούτως ή άλλως, η κυρίαρχη εκτίµηση στην Πειραιώς είναι πως το µείζον προεκλογικό διακύβευµα του κόµµατος για ανάπτυξη και νέες και καλύτερα αµειβόµενες θέσεις εργασίας, µε βασικά εργαλεία τη µείωση των φόρων και την προσέλκυση επενδύσεων, αποτελεί το βαρύ χαρτί της Ν∆ στην προεκλογική καµπάνια. 

Δείτε εδώ ζωντανά την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ

εθνικές εκλογές 2019Νέα Δημοκρατία