Πολιτική|25.06.2019 16:55

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας;

Newsroom

Μια ύστατη προσπάθεια για την διεξαγωγή του debate, πραγματοποίησε ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μέσω twitter, απευθύνοντας κάλεσμα στους πολιτικούς του αντιπάλους για μια συνομιλία ανοιχτή και χωρίς φόβο.

«Τόσο πολύ υποτιμάτε το πρόγραμμά σας; Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους & να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά & χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξη Τσίπρας.

T

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε και προσωπικό κάλεσμα για διεξαγωγή debate και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις σας;».

T

Πηγές τις Πειραιώς τοποθετήθηκαν στις παραπάνω αναρτήσεις του πρωθυπουργού στο twitter λέγοντας χαρακτηριστικά, «ο κ.Τσίπρας έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του».

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές της ΝΔ θυμίζουν παλαιότερη δήλωση του κ.Τσίπρα, σύμφωνα με την οποία »η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας, μονάχα για δύο κόμματα, είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας». «Οσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ.Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του».

Κυριάκος Μητσοτάκηςεθνικές εκλογέςεθνικές εκλογές 2019Αλέξης Τσίπρας