Υβριστικά συνθήματα στο ασανσέρ της Ντόρας Μπακογιάννη (pics)
NewsroomΑισχρά, εμετικά κι άνανδρα συνθήματα έγραψαν αναρχικοί στο ασανσέρ του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά. Με σαφείς αναφορές στην δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της 17Ν, αλλά κι ευθείες απειλές για την ίδια της της ζωή, οι άγνωστοι βανδάλισαν το πολιτικό γραφείο της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας.
Οι συνεργάτες της αντίκρισαν στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως «Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά» και «Ντόρα σε τσούζει της 17 το ούζι». Το ίδιο σύνθημα είχαν γράψει στις 11 Μαΐου υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα. Τότε η ΝΔ είχε αντιδράσει έντονα, κάνοντας λόγο για «θρασύδειλους τραμπούκους που θαυμάζουν τον δολοφόνο Κουφοντίνα».
Δείτε τις εικόνες που δημοσιοποίησε το flashnews.gr
- Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
- Σιδηρόδρομος: Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
- Η επικοινωνιακή συνάντηση του Μητσοτάκη με τους «πρόθυμους» αγρότες, οι νέες «πόρτες» της Γρατσία για λογαριασμό της Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
- Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα