Πολιτική|27.06.2019 13:47

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέμιζε σημαία του ΠΑΣΟΚ! (vid)

Newsroom

Πριν περάσει από το πλατό του the 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε από το κόσκινο των «μυγών». 

Οι «μύγες» aka Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νικόλας Ράπτης ντυμένοι στα χρώματα του... βαθέους ΠΑΣΟΚ δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απέφυγε όλα τα «χτυπήματα» και μετά την άμυνα, τους έπαιξε φουλ επίθεση!

Αφού τον ρώτησαν αν φοράει ζιβάγκο κι αν μπορεί να βοηθήσει στην αναγέννηση του παλιού ΠΑΣΟΚ, τον έστησαν στη σέντρα. Ρωτήθηκε για το Survivor 1, για τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το τρίμινγκ, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε χτύπημα κάτω από τη ζώνη, για το εργασιακό ωράριο. Τραγούδησε το χιτ «ξημερώματα», παραφράζοντάς το με δικό του στίχο, που περιλάμβανε και τον Τσίπρα λέγοντας «ξημερώματα, δίνεις επιδόματα»! Ρωτήθηκε για το NBA και τον αποκλεισμό των Μπακς από τους Ράπτορς, ενώ τον ρώτησαν αν γνωρίζει τι σημαίνει... milf! 

Εκτέλεσε βολές, έβαλε 2/3, καθώς του είπαν ότι όλα τα καλάθια που βάζει στα βίντεο που κυκλοφορούν είναι προϊόν μοντάζ κι αρνήθηκε να βολέψει τις ξαδέρφες με πτυχίο του Λαμπρόπουλου, ολοκληρώνοντας την... ανάκριση. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο!

ΠΑΣΟΚΚυριάκος ΜητσοτάκηςΦάνης ΛαμπρόπουλοςΓρηγόρης Αρναούτογλου