Πολιτική|26.06.2019 16:28

Έφη Αχτσιόγλου: Έχουμε σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο (vid)

Newsroom

Η Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RISE TV, τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα έκανε σχέση με πολιτικό ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έχω σχέση με πολιτικό».

Στη συνέχεια απαντώντας στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω» είπε με χαμόγελο «ε,δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;». Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Τζανακόπουλου στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, κάνοντας το σήμα της νίκης και λέγοντας «Α΄ Αθηνών υποψηφιότητα».

Παράλληλα σημείωσε με χαμόγελο ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του. «Είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί».

Σε ερώτηση αν φοβάται κάτι, η υπουργός απαντά: «Φοβάμαι να μην έρθει η στιγμή που να μην είμαι με κάποιον που να με αγαπάει και να με σκέφτεται». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της τόνισε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φτάνει αργοπορημένος στις συνεδριάσεις και ότι εκνευρίζεται εύκολα. Ακόμη σχολιάζοντας τη διατροφή που ακολουθεί, είπε ότι πίνει milko και τρώει τυρόπιτα και 40 κορόμηλα, που τα ανακάλυψε στην Αθήνα. Τέλος κληθείσα να σχολιάσει ποιος είναι κατά την άποψή της ο μεγαλύτερος Έλληνας ηγέτης απάντησε ότι είναι ο Ρήγας Φεραίος. 

Από την άλλη πλευρά ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και συμπλήρωσε ότι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει και όταν κοιμάται είναι να βλέπει το κινητό της και να βλέπει βίντεο στο Youtube αντίστοιχα.

Δημήτρης ΤζανακόπουλοςΈφη Αχτσιόγλου