Πολιτική|22.10.2018 18:52

«Παραιτούν» σκοπιανή βουλευτή για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Newsroom

Η Νόλα Ισμαλόσκα Στάροβα είναι μία εκ των επτά, που τάχθηκαν υπέρ της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟ επεσήμανε ότι οι 7.700 ψηφοφόροι της δεν της έδωσαν το δικαίωμα να ψηφίσει υπέρ της αλλαγής του ονόματος της χώρας. Ωστόσο, η ίδια, σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Makfax, ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι ψήφισε, σημειώνοντας ότι ενήργησε κατά συνείδηση με αποκλειστικό γνώμονα την ευημερία της ΠΓΔΜ και προκειμένου να συμβάλει σ’ ένα καλύτερο αύριο.

«Ψήφισα για να βοηθήσω τη διαδικασία… Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έγιναν απειλές εναντίον μου για την απόφαση που πήρα στη ‘’Μακεδονική’’ Βουλή. Οι πράξεις μου οδηγούνται αποκλειστικά από την επιθυμία για ευημερία στη ‘’Μακεδονία’’», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ακόμη, έκανε γνωστό ότι δεν ανησυχεί για την ασφάλειά της, ότι λαμβάνει συνεχώς μηνύματα υποστήριξης από τους πολίτες. Παράλληλα, όμως, φρόντισε να διαψεύσει ότι δέχθηκε απειλές κατά την ψηφοφορία και υπογράμμισε ότι αν η κυβέρνηση δεχθεί τα αιτήματα των οκτώ βουλευτών που την στήριξαν για πρόσθετες εγγυήσεις για την «μακεδονική» ταυτότητα, θα ψηφίσει «ΝΑΙ» και στις επόμενες ψηφοφορίες.

Συνταγματική αναθεώρηση ΠΓΔΜΠΓΔΜ