Πολιτική|01.07.2019 17:54

Μέσω αντιπολίτευσης στο Facebook ο επόμενος υπουργός Άμυνας;

Αντώνης Γκιόκας

Ποιος είναι ο συντοµότερος τρόπος για να τρυπώσει κάποιος στα ψηφοδέλτια της Νέας ∆ηµοκρατίας; Σίγουρα όχι η πίστη του στα ιδανικά της παράταξης. Ο ευκολότερος τρόπος ήταν να κάνει αντισύριζα αναρτήσεις στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόµα και µε την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων!

Μικρή σηµασία έχει αν το περιεχόµενο αυτών ήταν ακριβές, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις «ο σκοπός αγιάζει τα µέσα». Χαρακτηριστικότερο παράδειγµα από τον «βασιλιά» του είδους Γιάννη Λοβέρδο δεν υπάρχει. Υπάρχουν όµως και άλλοι, που παρότι ακολούθησαν την ίδια µέθοδο, δεν κατάφεραν να µπουν στα ψηφοδέλτια.

Όπως για παράδειγµα ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος, το όνοµα του οποίου ακούγεται ως το επικρατέστερο για το υπουργείο Αµυνας αν κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις εκλογές. Λέγεται, µάλιστα, ότι η υπουργοποίησή του θα γίνει υπό τον µανδύα του «εξωκοµµατικού» προσώπου, παρά το γεγονός ότι συµβουλεύει εδώ και καιρό τον αρχηγό της Ν∆. Μάλιστα, ο Κωσταράκος έχει ξεκινήσει µέσα από τον προσωπικό του λογαριασµό σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο «αντάρτικο» κατά των κινήσεων της κυβέρνησης στα θέµατα Εθνικής Αµυνας.

Επίσης, δεν είχε κανένα πρόβληµα να βγάλει επί της ουσίας «άχρηστους» τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων που επιλέχθηκαν στις τελευταίες κρίσεις. Ολα αυτά για να κάνει αντιπολίτευση! Βέβαια, οι επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης ξεκίνησαν όταν µειώθηκαν τα προνόµια που απολάµβανε την περίοδο 2015-2018 στις Βρυξέλλες – όπως µου διηγούνται οι κατάσκοποί µου από το ΥΠΕΘΑ...

Δημοσιεύτηκε στη στήλη «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

εκλογές 2019αποτελέσματα εκλογών 2019εθνικές εκλογές 2019Νέα ΔημοκρατίαΥΠΕΘΑ