Πολιτική|02.07.2019 12:01

Παναγιώτης Ξανθόπουλος στο Εθνος: Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου

Newsroom

Το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι πολύ δύσκολη απόφαση για τον Ελληνικό λαό.  Έχοντας ήδη δει την «αριστερά» του κ. Τσίπρα και ξέροντας την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας που τώρα εκφράζεται με την χειρότερη μορφή δεξιάς από το κ. Μητσοτάκη και βλέποντας τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ με ηγέτιδα την Φώφη Γεννηματά, η ψήφος στην παράταξή μας, γίνεται αναγκαία για να έρθει επιτέλους η άνοιξη σ' αυτήν την τόσο κουρασμένη και καταπονημένη Χώρα.

Καλώ όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, που έχουν κουραστεί με την σημερινή κατάσταση να στηρίξουν το ΚΙΝ.ΑΛ. Εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή, που μου έκανε την τιμή η Φώφη Γεννηματά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Δυτική Αττική, έχω επισκεφθεί όλες τις πολυπαθείς περιοχές της και συνομιλώντας με τους απλούς πολίτες στις γειτονιές τους, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος ήδη άρχισε να πιστεύει ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. είναι η μόνη λύση για να μπορέσει να κάνει αυτή η χώρα όχι απλά ένα βήμα προς το μέλλον αλλά και το ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που τους εμπνέει και τους γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια.

Από την πλευρά μου έχοντας σε όλη την Ιατρική μου καριέρα το σύνθημα «πρώτα ο Άνθρωπος», μπορώ να διαβεβαιώσω τον λαό της Δυτικής Αττικής, ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τους διασφαλίσω την δημόσια υγεία, για την οποία έχω παλέψει εδώ και 45 χρόνια και κάτω από όλες τις προσωπικές βαθμίδες.

Για την συνεισφορά μου αυτή έχω βραβευθεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών με εύφημος μνεία, αλλά το βραβείο που έχω κερδίσει από τον καθένα από εσάς είναι για εμένα το πιο ανεκτίμητο Βραβείο και σας ευχαριστώ πολύ. 

Είναι γνωστό ότι εκπροσωπώ μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων στην Ελλάδα που είναι παλιννοστούντες και όπως έχει πει ο πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων Ευρώπης Γιώργος Τσορακλίδης «χωρίς τον γιατρό Π. Ξανθόπουλο δεν φαντάζομαι την παλιννόστηση στην Ελλάδα». Σ’ αυτούς ειδικά θα αφιερώσω το υπόλοιπο της πολιτικής και Ιατρικής μου καριέρας, οι οποίοι εγκαταλείφθηκαν από όλες τις κυβερνήσεις μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι πάντα οι προσωπικές μου θέσεις ήταν πιο σκληρές και κάθετες από κομματικές γραμμές, έτσι και τώρα η θέση μου είναι εντελώς ξεκάθαρη στο ζήτημα Μακεδονία. Ούτε ΣΠΙΘΑΜΗ γης και ονόματος, δεν μπορούμε να χαρίσουμε σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να καπηλευτεί την Ιστορία της χώρας μας. Όποιος θέλει να ονομαστεί Μακεδόνας πρέπει πρώτα να ονομαστεί ΕΛΛΗΝΑΣ.

Σε ένα άλλο μεγάλο Εθνικό ζήτημα που είναι τα μνημόνια τα οποία έχουμε υπογράψει ως χώρα, είμαι 100% αρνητικός και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε και έπρεπε να τα αποφύγουμε. 

Όσο αφορά την σημερινή κατάσταση της χώρας με την «αριστερή» πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι και σε αυτό αρνητικός, για τους λόγους ότι στο Ιερό Ελληνικό Τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ απέτυχαν παταγωδώς και στα 3. Ξεπούλησαν την πατρίδα μας με το Μακεδονικό. Γκρέμισαν την θρησκεία μας. Διέλυσαν την οικογένειά μας κάνοντας τα παιδιά μας να φύγουν στην ξενιτιά.

Στην άποψη τώρα του Θ. Μαΐλη (μέλους του ΚΚΕ) που είπε ότι: «οι Πόντιοι στον πόλεμο πρόδωσαν και γι'αυτό καλά τους έκαναν και τους εξόρισαν» έχω να απαντήσω ότι στο πόλεμο η ποντιακή μειονότητα, όχι μόνο δεν είχε ούτε ένα προδότη, απεναντίας είχε μόνο Ήρωες παρασημοφορημένους (κατά ομολογία σοβιετικών συγγραφέων).

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω την στήριξη και την ψήφο του Ελληνικού Λαού στο ΚΙΝ.ΑΛ και τους πολίτες-φίλους της Δυτικής Αττικής την στήριξη και την ψήφο τους στο πρόσωπό μου.

ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛεκλογές 2019εθνικές εκλογές 2019