Πολιτική
|
03.07.2019 14:13
Νέα δημοσκόπηση: Σε ποια περιοχή ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ
NewsroomΒουλευτικές εκλογές 2019: Χωρίς εκπλήξεις σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου, φαίνεται να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών στον νομό Χανίων. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το zarpanews.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30,3% έναντι 29,4% της ΝΔ, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στις 0,9 μονάδες και στα όρια του στατιστικού λάθους.
Ακολουθεί με 6,1% το ΚΙΝΑΛ, με 3,4% το ΜέΡΑ25, με 3,3% το ΚΚΕ και με ποσοστά κάτω του 3%, η Πλεύση Ελευθερίας, Ελληνική Λύση κλπ.
Συσπειρώσεις/Μετακινήσεις ψηφοφόρων
Και τα δύο μεγάλα κόμματα παρουσιάζουν μεγάλη συσπείρωση σε σχέση με τις ευρωεκλογές, όπως βλέπετε στην καρτέλα που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
- Κομισιόν: Ανακοίνωσε τέλος 3 ευρώ στα δέματα από Τemu και Shein - Από πότε θα ισχύει
- Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
- Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ