Κυριάκος Μητσοτάκης: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ η επταήμερη εργασία (vid)
NewsroomΒουλευτικές εκλογές 2019: Για fake news του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επταήμερη εργασία έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του Alpha.
«Μίλησα για επταήμερη λειτουργία, ποτέ για επταήμερη εργασία. Δεν θα συμμετέχω σε προπαγάνδα fake news του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύμβαση της εταιρείας «Παπαστράτος» είναι μια τέτοια περίπτωση. Είναι καλό για τον εργαζόμενο και την επιχείρηση και αποτέλεσμα συλλογικής διαπραγμάτευσης. Δεν βλέπω κανένα λόγο γιατί να μην στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν πάτε σε αυτές τις εταιρείες οι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι. Αν δεν ήταν δεν θα υπέγραφαν. Λέμε ξεκάθαρα ότι η εργατική νομοθεσία πρέπει να εφαρμοστεί στο ακέραιο και οι ποινές θα είναι αυστηρότερες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δείτε το βίντεο
- Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
- Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
- Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
- Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει