Πολιτική|04.07.2019 23:19

Μίλτος Χατζηγιαννάκης στο OPEN: Η ΝΔ χρεοκόπησε το 2009 τη χώρα

Newsroom

Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον πρώην δήμαρχο Σκύρου και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Μίλτο Χατζηγιαννάκη, και στον υποψήφιο B' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Γιάννη Καραγιάννη, σχετικά με την κατάσταση της χώρας πριν το 2015. Η κριτική του άναψε τα αίματα και προκάλεσε τη σκληρή αντίδραση του κ. Χατζηγιαννάκη, ο οποίος του απάντησε «Η ΝΔ παρουσιάζεται ως κόμμα-παρθενογένεσης αλλά αυτή μας έφτασε στα μνημόνια το 2009, αυτή χρεοκόπησε τη χώρα. Και από το 2012 εως το 2015 μας κυβερνούσε και φτωχοποίησε απίστευτα τη μεσαία τάξη για την οποία τώρα παρουσιάζεται ως θεματοφύλακας». 

Ο  κ. Χατζηγιαννάκης τόνισε ότι και ο ίδιος ως ελεύθερος επαγγελματίας γνωρίζει την κατάσταση και ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε να στηρίξει τους πιο αδύναμους που δεν μπορούσαν να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές και οι οποίοι δεν μπορούσαν να πάνε δωρεάν στα νοσοκομεία».

Τονίζεται ότι ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης έχει βραβευθεί στο παρελθόν από διεθνείς οργανισμούς για τον έργο του ως δήμαρχος Σκύρου, ενώ ο Γιάννης Καραγιάννης ήταν δήμαρχος Λαγκαδά.

εκλογές 2019εθνικές εκλογές 2019αποτελέσματα εκλογών 2019Νέα ΔημοκρατίαΣΥΡΙΖΑ