Πολιτική|05.07.2019 17:35

Η διακαναλική που έγινε viral: Τα σχόλια των χρηστών του Twitter (pics)

Newsroom

Βουλευτικές εκλογές: Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η διακαναλική συνέντευξη από τη «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», στην οποία μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι από το ξεκίνημα, υπήρχε ένταση για να ακολουθήσει πολιτική... θύελλα. Μάλιστα ένα στέλεχος από το Ελληνικό Όραμα ευχαρίστησε την ΕΡΤ και το Star και στη συνέχεια άρχισε να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αποτέλεσμα ένας από τους συμμετέχοντες να αποχωρήσει. Ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΝ.Π.ΑΝ. Στη συνέχεια ακολούθησε πανδαιμόνιο καθώς ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 

Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό. Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;». Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη τη συγκεκριμένη διακαναλική και το ethnos.gr ξεχώρισε μερικά tweets.

T
T
T

εθνικές εκλογές 2019εκλογές 2019αποτελέσματα εκλογών 2019