Πολιτική|06.07.2019 14:37

Εκλογές 2019: Οι «Απαράδεκτοι» και το ΚΟ.ΛΑ.Ν (pics & vids)

Newsroom

Οι Απαράδεκτοι θεωρούνται και όχι άδικα μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά επεισόδια της σειράς είναι αυτό όπου η παρέα ιδρύει το «ΚΟ.ΛΑ.Ν» ή αλλιώς Κόμμα Λαϊκής Νοοτροπίας. Ο στόχος τους ήταν o καθένας να λέει ελεύθερα μέσα από το κόμμα, την άποψή του.

Στην αρχή ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκφράζει τις έντονες διαφωνίες του και θέλει να βασίσει την ιδεολογία του κόμματος στις «αρχές του Μαρξισμού-Λενινισμού, σκέψη Μάο Τσε Τουνγκ». Φυσικά πέφτει σε τοίχο καθώς οι υπόλοιποι τρεις (Δήμητρα Παπαδοπούλου, Βλάσσης Μπονάτσος και Γιάννης Μπέζος) διαφωνούν. 

Υποψηφιότητα για την προεδρία βάζουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Βλάσσης Μπονάτσος και τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο είναι ξεκαρδιστικά. Η Δήμητρα θέλει να ψηφίσει τον άντρα της, η Ρένια δεν ψηφίζει Βλάσση γιατί το προηγούμενο βράδυ την έπεφτε στην Νατάσα στου «Λομόγια». Η κατάμετρηση των ψήφων γίνεται από τον Γιάννη!

Αυτές είναι οι δέκα κορυφαίες ατάκες που ακούστηκαν στο συγκεκριμένο επεισόδιο:

Γιάννης Μπέζος: «Σωστά, αντί να καθαρίζω πατάτες δεν κάνουμε ένα κόμμα;» (όταν ο Σπύρος ήθελε να πείσει την παρέα να φτιάξουν κόμμα)

Γιάννης Μπέζος: «Άντε κύριε Βασίλη μου, μαγιό αλλάζεις;» (όταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης σκεφτόταν στο παραβάν τι να ψηφίσει)

Βλάσσης Μπονάτσος: «Έλα ρε Σπύρο, θα παρατήσουμε τις γκόμενες για να πάμε να κάνουμε κόμμα» 

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Εγώ κάθομαι που κάθομαι, γιατί να μην κάνουμε ένα κόμμα;»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Γιατί να μην φτιάξουμε κόμμα; Καλύτεροι είναι οι άλλοι που φτιάχνουν

Δήμητρα Παπαδοπούλου (σε Γιάννη Μπέζο) - «Τι, είναι καλύτερος ο Μητσοτάκης από εσένα;» - «Ε, καλύτερος από εμένα δε νομίζω»

Βλάσσης Μπονάτσος: «Παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ όλα αυτά τα βρίσκω πάρα πολύ ντεμοντέ»

Σπύρος Παπαδόπουλος «Το ότι κατέρρευσε ο Σοσιαλισμός δε λέει κάτι για εμάς γιατί κατέρρευσε το μοντέλο του Υπαρκτού Σοσιαλισμού. Όμως εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός, μας ενδιαφέροι ο ανύπαρκτος»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέρετε τι έχω να σας προτείνω; Nα συνεχίσουμε τον μεζέ και βλέπουμε αργότερα»

Βλάσσης Μπονάτσος: «Καλό είναι να έχεις και ένα κόμμα στην καβάτζα. Έχεις άλλο κύρος στην κοινωνία»

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο προβάλλεται στο Youtube και έχει ξεπεράσει τις 288.000 προβολές. 


εκλογές 2019εθνικές εκλογές 2019αποτελέσματα εκλογών 2019Απαράδεκτοι