Πολιτική|06.07.2019 20:29

Εκλογές 2019: Οι τελευταίες κινήσεις των κομμάτων πριν ανοίξουν οι κάλπες (vid)

Newsroom

Βουλευτικές εκλογές: Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις κάλπες και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει αισιοδοξία για ανατροπή του αποτελέσματος στις αυριανές εκλογές. Σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κυβερνώντος κόμματος σε ταβέρνα στο Λαύριο.

Ο πρωθυπουργός θα ψηφίσει νωρίς το πρωί στην Κυψέλη και κατά πληροφορίες θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα, στην Κουμουνδούρου, μαζί με στενούς τους συνεργάτες. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας συνομιλώντας με δημοσιογράφους τους είπε ότι σε αυτή την προεκλογική περίοδο έχασε αρκετά κιλά.

Στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει αισιοδοξία για το αυριανό αποτέλεσμα. Από την Πειραιώς επισημαίνουν ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και για το οργανωτικό και για το πολιτικό σκέλος της γαλάζιας στρατηγικής. Οι επιτελείς της ΝΔ λένε ότι ο κόσμος πρέπει να βρεθεί στις κάλπες και στην άτυπη μάχη «κάλπη - παραλία» πρέπει να κερδίσει η κάλπη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει το πρωί στο Περιστέρι και το απόγευμα θα βρεθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Στο ΚΙΝΑΛ δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση της αυριανής μάχης. Παράλληλα τα μηνύματα που παίρνουν οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη είναι ότι υπάρχει συγκράτηση των δυνάμεων από τις Ευρωεκλογές. Παράλληλα ευελπιστούν σε έναν ρυθμιστικό ρόλο την επόμενη μέρα. Τέλος στο ΚΚΕ επικρατεί η τάση ότι οι δυνάμεις τους διατηρούνται και υπάρχει μία δυναμική η οποία δίνει ώθηση για την αυριανή μέρα. Στον Περισσό ευελπιστούν σε άνοδο των ποσοστών τους. 


αποτελέσματα εκλογών 2019εκλογές 2019εθνικές εκλογές 2019