Πολιτική|07.07.2019 11:13

Eκλογές 2019: Ποιος ζήτησε σταυρό από τον Καραμανλή (pics+vid)

Τίμος Φακαλής

Βουλευτικές εκλογές 2019: «Πρόεδρε θέλω να μου βάλεις ένα σταυρό» είπε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκόρης περιμένοντας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στην είσοδο του 1ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης όπου άσκησε λίγο μετά τις 10 το εκλογικό του δικαίωμα. 

Ο πρώην πρωθυπουργός αν και δεν απάντησε στον Παναγιώτη Κοκόρη ,ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για να βγει βουλευτής για περισσότερες από τρεις τετραετίες και σε όλες τις εκλογικές μάχες κατέληγε να είναι ο πρώτος επιλαχών, χαμογέλασε.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς το 364ο εκλογικό τμήμα καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τον δει. Εκεί τον περίμεναν μεταξύ άλλων ο Σταύρος. Καλαφάτης, ο Κώστας Γκιουλέκας, η Έλενα Ράπτη και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος.

Ευδιάθετος ο πρώην πρωθυπουργός ρώτησε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής από που κατάγονται με κάποια από αυτά να του απαντούν ότι ήρθαν από το Παγγαίο της Καβάλας, προκαλώντας τον ενθουσιαμό του. Αποχωρώντας από το σχολείο ο Κώστας Καραμανλής έπεσε πάνω και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αν. Τομέα Θεσ/νίκης ΘοδωρήΜητρακα  και χαριτολογώντας του είπε «Τα σέβη μου». 

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και συναντήθηκε χθες το βράδυ με στενούς του φίλους στην Καλαμαριά. 


αποτελέσματα εκλογών 2019εθνικές εκλογές 2019Κώστας Καραμανλήςεκλογές 2019