Πολιτική|08.07.2019 13:54
Εκλογές 2019: 19 ψήφοι η διαφορά Παπαχριστόπουλου-Κουρουμπλή για μια έδρα του ΣΥΡΙΖΑ
NewsroomΘρίλερ για γερά νεύρα η μάχη στήθος με στήθος του Θανάση Παπαχριστόπουλου με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή για μια έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών.
Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και με καταμετρημένο το 99,5% και με τρία εκλογικά τμήματα να απομένουν, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος συγκεντρώνει 13,590, ενώ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συγκεντρώνει 13,571.
Αν η σειρά τους παραμείνει έτσι, ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα καταλάβει την τελευταία εκλόγιμη θέση, αφήνοντας εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!