Πολιτική|15.07.2019 21:23
Τσακαλώτος: Έχω δεμένα χέρια - Δεν μπορώ να δεχτώ την πρόταση για το ΔΝΤ
NewsroomΜε ανάρτηση στο Facebook σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος το δημοσίευμα του CNBC που τον θέλει να βρίσκεται ανάμεσα στους διαδόχους της Κριστίν Λαγκάρντ στο ΔΝΤ. «Άργησα να απαντήσω στην »είδηση« του CNBC γιατί έπρεπε να συμβουλευτώ ειδικό όργανο των 53» σχολίασε.
«Με ψηφοφορία 6-3 μου ανακοινώθηκε ότι πρέπει να απορρίψω ενδεχόμενη πρόσκληση για το συγκεκριμένο πόστο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός Οικονομικών
«Οι 6 επιχειρηματολόγησαν ότι το ΔΝΤ δεν είναι ακόμα αρκετά ριζωμένο στο πλάι του αριστερού κινήματος, ενώ οι 3 είπαν ότι, εν δυνάμει, το ΔΝΤ θα μπορούσε να είναι σύμμαχος της όποιας προοδευτικής συμμαχίας. Άρα τα χέρια μου είναι δεμένα».
Διαβάστε ακόμη
- «244 παιδιά στην τάξη, 2.100 στα χαρτιά»: Η μυστική παρακολούθηση που ξεσκέπασε το μεγάλο κόλπο στο ΚΔΑΠ Κομοτηνής
- Νέες υποσχέσεις Άδωνι στους νοσηλευτές μετά το διπλό «άκυρο»: «Αναγνωρίζω τα αιτήματά τους, μην ανησυχούν»
- «Με απήγαγε η μητέρα μου για 6 χρόνια»: Η καταναγκαστική εργασία, η αίρεση και η συγχώρεση
- Το «παζάρι» των καυσίμων και το ακριβό καλοκαίρι: Σε αχαρτογράφητα νερά τα ταξίδια στην Ευρώπη