Πολιτική|16.07.2019 09:10

Αντεπίθεση Κρέτσου και ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες

Newsroom

Εντονα αντέδρασε η Κουµουνδούρου σε δηµοσιεύµατα «φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ» που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πρώην υφυπουργό Λευτέρη Κρέτσο και τον διαγωνισµό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Ερχονται σε συνέχεια της επίθεσης συγκεκριµένων επιχειρηµατικών συµφερόντων ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, που υλοποίησε τη συνταγµατική επιταγή της ρύθµισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο κ. Κρέτσος, αφού διαψεύδει ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, σηµειώνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και διερευνώνται πράξεις πληµµεληµατικού χαρακτήρα, κάνει λόγο για αντισυριζαϊκό µέτωπο που αναπαρήγαγε την «αποκάλυψη» της εφηµερίδας «Μπαµ» µε φράσεις του τύπου «Ανοίγουν κελιά για τους συριζαίους, όλη η συµµορία ΣΥΡΙΖΑ στην µπουζού…».

Ο κ. Κρέτσος τονίζει ότι αν υπάρχει ελπίδα να αλλάξει αυτή η χώρα προς το καλύτερο, αυτό θα γίνει µε έναν νέο, πιο ανοιχτό στην κοινωνία ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, µε τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό. Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ιδιαίτερα αιχµηρά και τις αναφορές της υφυπουργού Εργασίας κ. Μιχαηλίδου για «ψυχικά νοσούντες» σε ό,τι αφορά τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, λέγοντας ότι παρά την κοινωνική κατακραυγή δεν αισθάνθηκε ακόµη την ανάγκη να ζητήσει συγνώµη για την άθλια αναφορά της.

τηλεοπτικές άδειεςΛευτέρης Κρέτσος