Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Μητσοτάκη: Χαίρομαι που ξεκινάμε μαζί
NewsroomΤο μεσημέρι του Σαββάτου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνομιλία τους, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του Κολλεγίου των Επιτρόπων για την εκλογή της.
Παράλληλα γνωστοποίησε την πρότασή του να είναι ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς νέος εκπρόσωπος της Ελλάδος στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρόταση που η κ. φον ντερ Λάιεν χαρακτήρισε εξαιρετική.
Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε από την πλευρά της, ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι η έναρξη της θητείας της συμπίπτει με την ανάληψη της διακυβέρνησης στην Ελλάδα από μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως είπε, είναι βέβαιη ότι θα έχει μια εξαιρετική συνεργασία.
- Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία της «Βιολάντα»
- Μαρουσάκης: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα - Οι χάρτες των βροχοπτώσεων
- Έχασε την περιουσία της και έμεινε άστεγη: Πίστευε πως μιλούσε με... τον Τσάρλι Χάναμ και άλλους - Πώς την εξαπάτησαν
- Γιάννης Μπέζος για δηλώσεις Καρυστιανού: «Αυτά είναι πισωγυρίσματα - Θα ‘λεγα κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε»