Πολιτική|21.07.2019 16:31

Στέφανος Ξεκαλάκης: Θέλει τον λόγο, αλλά στο ΚΙΝΑΛ δεν του τον δίνουν

Newsroom

Από αυτούς δύο έχουν πάει σήµερα στον ΣΥΡΙΖΑ (Γιάννης Ραγκούσης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου), ένας έχει γίνει υπουργός της Νέας ∆ηµοκρατίας (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης), τέσσερις έχουν πάει µε τον έναν ή τον άλλο τρόπο σπίτι τους και µόλις τέσσερις παραµένουν ακόµα ενεργοί εντός του οργάνου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ (Κώστας Σκανδαλίδης, Μιχάλης Καρχιµάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Στέφανος Ξεκαλάκης).

∆ύο από τους τέσσερις επέλεξαν να απουσιάζουν από τη συνεδρίαση της αξιολόγησης του εκλογικού αποτελέσµατος της περασµένης Παρασκευής. Ο τρίτος ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, που ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΚΙΝΑΛ στο Ευρωκοινοβούλιο έλαβε θεσµικά τον λόγο. Στη συνεδρίαση ζήτησε τον λόγο και ο τελευταίος εκλεγµένος γραµµατέας του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης.

Μόνο που το προεδρείο δεν έλεγε να του τον δώσει… Αποτέλεσµα αυτού ήταν να εκφράσει τα παράπονά του, λέγοντάς τους: «Τα προηγούµενα χρόνια νταντεύατε τους απερχόµενους γραµµατείς και αυτοί ή σας κούνησαν µαντίλι ή σας αγνόησαν. Ενας γραµµατέας απέµεινε να συµµετάσχει στα όργανα και σε αυτόν δεν του δίνετε στη σειρά του τον λόγο ούτε όταν είναι µόνος». ∆εν είχε και άδικο...

Κώστας ΣκανδαλίδηςΣτέφανος ΞεκαλάκηςΚίνημα Αλλαγής