ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν απάντησε για 13η σύνταξη, ασφαλιστικό, πλεονάσματα
Newsroom«Ο κ. Μητσοτάκης στη σημερινή του ομιλία μας είπε ότι "δεν έχει χρόνο να απαντήσει" στα κρίσιμα ερωτήματα για το ασφαλιστικό, για αφορολόγητο, τη 13η σύνταξη, για πλεονάσματα που ανεβάζει ξανά στο 3,5% απορρίπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για 2,5% από το 2020», σχολίαζαν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.
Και συμπλήρωναν, «δε βρήκε επίσης χρόνο να απαντήσει ούτε για προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι».
Αντιθέτως, έλεγαν οι ίδιες κομματικές πηγές, «βρήκε χρόνο μόνο να μας πει ότι θα πουλήσει τα φιλέτα της ΔΕΗ, θα ακυρώσει στην πράξη τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια μέσω του εξορθολογισμού των τιμολογίων, καθώς και ότι η εμμονή στην ακροδεξιά ατζέντα της τάξης και ασφαλείας αποτελεί προοδευτική πολιτική».
- Παραιτήθηκε ο γγ του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, στη «σκιά» του σκανδάλου με τις πολεοδομίες
- Δεύτερη μέρα ρατσιστικού πογκρόμ στο Μπέλφαστ: Μάχες με την αστυνομία - 27 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
- Τον μαχαίρωσαν 25 φορές με σπασμένο γυαλί: Η «τιμωρία» φυλακισμένων σε άνδρα που σκότωσε τη 2χρονη κόρη του
- Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα στο θρυλικό Αζτέκα με Μεξικό - Νότια Αφρική