Πολιτική|31.07.2019 00:16
Περιθώριο στους... θεριακλήδες της Βουλής δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NewsroomΧρονικό περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές του μέχρι την καθολική απαγόρευση καπνίσματος στο Κοινοβούλιο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ομιλία του είχε «πηγαδάκι» στο καφενείο της Βουλής με βουλευτές του κόμματός του τονίζοντας τους ότι η Βουλή πρέπει να γίνει το παράδειγμα για τον αντικαπνιστικό νόμο.
Μάλιστα ένα τασάκι που υπήρχε στο τραπέζι κατά την εμφάνιση του πρωθυπουργού μαζεύτηκε και αυτό. Σημειώνεται ότι στο ελληνικό Κοινοβούλιο αναμένεται στο μέλλον να δημιουργηθεί ειδικός χώρος για τους καπνιστές όπως επισήμανε ο κύριος Τασούλας.
Διαβάστε ακόμη
- Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
- Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
- Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
- «Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα