Πολιτική|31.07.2019 19:53

Βαρεμένος κατά Καραμανλή: Υπουργός των υπερβολών

Μαρία Λιλιοπούλου

Να αφήσει για λίγο το μετρό και να θυμηθεί το μέτρο, καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στον απόηχο των δηλώσεών του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες έκανε λόγο για «αποβράσματα» αναφερόμενος στο ζήτημα της εισιτηριοδιαφυγής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σε όσους μετακινούνται χωρίς εισιτήριο.

Αν και ο κ. Καραμανλής ανασκεύασε αργότερα τις δηλώσεις του μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, οι αντιδράσεις συνεχίζονται. Σειρά είχε αυτή τη φορά ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος επεσήμανε ότι ο υπουργός «μετατράπηκε σε χρόνο ρεκόρ σε "Υπουργό των υπερβολών", χαρακτηρίζοντας αποβράσματα της κοινωνίας όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Ο κ. Βαρεμένος αναρωτιέται εάν αφού «ο υπουργός πήρε φόρα, μήπως του βρίσκεται πρόχειρος κάποιος χαρακτηρισμός για εκείνους που είχαν στήσει το κύκλωμα των πλαστών εισιτηρίων και κυρίως για εκείνους που τους κάλυπταν; Εάν έχει κάτι επ’ αυτού ας βγει σε κάποια «φιλόξενη συχνότητα» να το πει, αλλιώς ας αφήσει για λίγο το μετρό και να θυμηθεί το μέτρο» καταλήγει.

ΣΥΡΙΖΑεισιτήριοΓιώργος ΒαρεμένοςΚώστας Καραμανλής