Ραγκούσης: «Συνεχίζουν να σπέρνουν ανέμους στην Ελληνική Αστυνομία»
Newsroom«Για να προσλάβουν τους ειδικούς φρουρούς, καταργούν 1.115 νευραλγικές οργανικές θέσεις κυρίως Αστυφυλάκων», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.
Ολόκληρη η δήλωσή του
«Η δεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη, κατά παράβαση των πολύχρονων προσπαθειών για την αναβάθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας και αδιαφορώντας προκλητικά για τις γενικευμένες αντιδράσεις στις τάξεις των Αστυνομικών, όχι μόνον προχωρά στην πρόσληψη ειδικών φρουρών εκτός πανελληνίων εξετάσεων, αλλά κλιμακώνει με το χειρότερο τρόπο την κακοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για να προσλάβουν τους ειδικούς φρουρούς, καταργούν 1115 νευραλγικές οργανικές θέσεις κυρίως Αστυφυλάκων.
Ναι, η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το Προεδρικό Διάταγμα 86/2019, καταργεί 1.115 οργανικές θέσεις κυρίως Αστυφυλάκων.
Συνεχίζουν να σπέρνουν ανέμους στην Ελληνική Αστυνομία».
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου