Φωτιά τώρα -Εύβοια: Στα Ψαχνά ο Κώστας Μπακογιάννης -Επέστρεψε εσπευσμένα από Πάτμο
NewsroomΣτα Ψαχνά βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα ο απερχόμενος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης για να ενημερωθεί και να συντονίσει τις ενέργειες για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που κατακαίει την Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων Εύβοιας.
Ο Κώστας Μπακογιάννης μετέβη στα Ψαχνά όπου βρίσκεται το συντονιστικό για τη φωτιά στην Εύβοια μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, τον γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.
Ο κ. Μπακογιάννης επέστρεψε εσπευσμένα από τις διακοπές του στην Πάτμο όπου βρισκόταν προχθές Κυριακή. Σε ανάρτησή του μάλιστα ο Κ. Μπακογιάννης γράφει: «Πάμε για νύχτα μάχης ολόκλητου του μηχανισμού με τα μέτωπα στην Εύβοια. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας, αλλά δίνουν το μέγιστο των δυνάμεών τους, πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικοί και όλοι οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, των δήμων και της Περιφέρειας».
- Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
- Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
- Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
- Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ