Πολιτική|18.08.2019 12:57
Ο Κύρτσος ανακοίνωσε ότι βγάζει τρία ακίνητα «στο σφυρί»
NewsroomΤρία ακίνητα του Γιώργου Κύρτσου βγαίνουν σε πλειστηριασμό, εξαιτίας των χρεών που απέκτησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όσο εξέδιδε την δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα «City Press».
Όπως επισημαίνει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter, τα εν λόγω ακίνητα τα απέκτησε ως κληρονομιά από τον πατέρα του το 1955 όταν ήταν μόλις 3 ετών, ενώ καταλήγει πως «η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει».
Αναλυτικά, η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για το θέμα:
«Ρυθμίζονται οφειλές μου με τον εκπλειστηριασμό 3 ακινήτων που κληρονόμησα από τον πατέρα μου το 1955,σε ηλικία 3 ετών. Χρέη κυρίως της δωρεάν διανεμόμενης City Press που έγραψε ιστορία στον Τύπο αλλά έπεσε θύμα της κρίσης. Η δημιουργία πολλές φορές κοστίζει αλλά πάντα αξίζει!».
Διαβάστε ακόμη
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Μητσοτάκης: Η ΕΕ να είναι έτοιμη και με σχέδιο σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
- Εικόνες χάους στην Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια στη Φατίχ - Αγωνία για δύο αγνοούμενους
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα