Κυρίτσης για το οικόπεδο στο Μάτι: «Καθαρίστηκαν ξερά κλαδιά» (vid)
Newsroom«Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι επί 20 λεπτά μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά. Είναι μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια. Ακούγαμε 20 λεπτά πως καθαρίστηκε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό. Έγιναν διάφορα πράγματα που είχαν πάρει το δρόμο τους. Όσο και αν προσπαθείτε να φτιάξετε θέμα 20 λεπτών για το ότι μάζεψαν από ένα οικόπεδο καμένα τι να πω. Ήταν δουλειά υπηρεσιακών παραγόντων πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits.»
Με αυτή τη φράση σχολίασε μέσω του ΣΚΑΙ, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μάτι.
«Όλα τα έξοδα των εγκαυματιών καλύφθηκαν από το κράτος, από τον ΕΟΠΥΥ. Επειδή είχε γίνει αυτή η συζήτηση και το είχατε ψάξει υπήρχαν ορισμένες κρέμες που δεν θα συνταγογραφούνταν. Τώρα θα συνταγογραφηθούν και αυτές, πάρα πολύ καλά, πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες» σχολίασε ακόμη αναφερόμενος στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ.
Δείτε το βίντεο
- Λήγει η προθεσμία του Τραμπ για το Ιράν: Παράταση ή νέα σύγκρουση - Τα σενάρια που έχει στο τραπέζι
- Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε Νηπιαγωγείο του Ευόσμου - Πώς συνέβη
- Δυναμικό παρών στην εργατική Πρωτομαγιά: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
- Νέο περιστατικό με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας: 58χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί