Μητσοτάκης και Μαρέβα διασκέδασαν με θαλάσσια σπορ στα Χανιά
NewsroomΕπιστροφή στα Χανιά για το πρωθυπουργικό ζεύγος καθώς μετά το ταξίδι τους στη Γαλλία και τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Εμανουέλ Μακρόν, βρέθηκε στα Χανιά για το Σαββατοκύριακο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν την Κυριακή (25/8) το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP), γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr. Μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού, εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.
Οι μίνι καλοκαιρινές διακοπές για τον ίδιο δεν πρόκειται να κρατήσουν καθώς αυτή την εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Γερμανία, εκεί όπου θα συναντήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.
Πηγή: zarpanews.gr
- Το μήνυμα όξυνσης του πολέμου από τον Μοντζντάμπα Χαμενεϊ, η σκληρή πραγματικότητα και η παγίδευση του Τραμπ
- Γιατί ο Μητσοτάκης λέει «όχι» σε πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμό: Άνοιξε παράθυρο για νέα μέτρα στήριξης
- 130 χρόνια ιστορίας «θάφτηκαν» από τις κατολισθήσεις και την αδιαφορία - Πώς φτάσαμε στο κλείσιμο του Οδοντωτού Καλαβρύτων
- Η ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ που άδειασε τον Βορίδη και δικαίωσε τον Βάρρα, η απειλή του Σαμαρά στον Μητσοτάκη και τα προγνωστικά για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ