Πολιτική|27.08.2019 19:22

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη Βασιλική Θάνου (pic)

Newsroom

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει σήμερα Τρίτη συνάντηση με την αποπεμφθείσα πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατόπιν σχετικής επιστολής που είχε στείλει η ίδια σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ενημερωθεί από τη Βασιλική Θάνου «για τα μείζονα θεσμικά και επιχειρησιακά ζητήματα που εγείρονται από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τον ορισμό νέας ηγεσίας στην Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού», σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα έχει σήμερα στις 19:00 συνάντηση με την αποπεμφθείσα πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Βασιλική Θάνου, κατόπιν σχετικής επιστολής που είχε στείλει η ίδια σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ενημερωθεί για τα μείζονα θεσμικά και επιχειρησιακά ζητήματα που εγείρονται από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τον ορισμό νέας ηγεσίας στην Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τα οποία θέτουν εν αμφιβόλω την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της Επιτροπής».

Η συνάντηση έρχεται λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου με τη στήριξη μόνο της Νέας Δημοκρατίας προχωρά ο διορισμός των νέων μελών της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Βασιλική ΘάνουΑλέξης Τσίπρας