Πολιτική|03.09.2019 13:47

Βλέπει μπαλίτσα ο Χρήστος Σταϊκούρας

Αντώνης Γκιόκας

Ο σωστός βουλευτής νομού της περιφέρειας, οφείλει να πηγαίνει στην περιοχή που εκλέγεται, όσο πιο συχνά μπορεί. Ακόμα και αν έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα, όπως κάνει για ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός Οικονομικών, όποτε μπορεί βρίσκεται στη γενέτειρα και εκλογική του περιφέρεια, στη Φθιώτιδα. Εκεί περνάει τα σαββατοκύριακα του, εκεί κάνει τις διακοπές του, εκεί τα κάνει όλα. Δεν είναι, βλέπετε, εύκολη υπόθεση οι εκλογές στην περιφέρεια. Πρέπει να σε βλέπουν οι ψηφοφόροι σου και να τους ακούς.

Ο Σταϊκούρας, πάντως, έχει και έναν λόγο παραπάνω για να πηγαίνει στη Λαμία, αφού είναι μόνιμος θαμώνας του ΔΑΚ της πόλης και οπαδός της τοπικής ομάδας. Μάλιστα, την Κυριακή, οι Λαμιώτες πράκτορες μου τον εντόπισαν να παρακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον Ατρόμητο Περιστερίου, που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2.

Τώρα που επέστρεψε στην Αθήνα, θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Τι θα ακούσουμε άραγε στη ΔΕΘ; Μήπως τις περιβόητες φοροελαφρύνσεις προς τη «μεσαία» τάξη;

Πολύ αμφιβάλω...

ΛαμίαΧρήστος ΣταϊκούραςSuper League 1