Πολιτική|07.09.2019 15:29

ΔΕΘ: Στήριξη Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και οι... φανέλες από Άρη και Ηρακλή

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ έκανε στάση ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την περιοδεία του στη ΔΕΘ. Σε αυτό τον υποδέχθηκε ο Γιώργος Κούδας, όπου και αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν και είχαν εγκάρδια συνομιλία. 

Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα του είπε χαρακτηριστικά ότι «θα είμαστε κοντά σας για να γίνει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ». Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση ότι το σχέδιο θα προχωρήσει γρήγορα. 

Ο Μητσοτάκης αποκάλεσε τον Κούδα γουρλή, καθώς το 2018 όταν και του είχε δώσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, την ίδια σεζόν η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ. Ο κ. Κούδας χάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό αναμνηστική πλακέτα με το έμβλημα της ομάδας. 

Ο παλαίμαχος άσος του νταμπλούχου δήλωσε στο ethnos.gr ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σχέδιο για τη δημιουργία νέου γηπέδου στην Τούμπα.  

Άρης και Ηρακλής χάρισαν φανέλες στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίτερα επισκέφθηκε διαδοχικά τα περίπτερα του Ηρακλή και του Άρη. Στον Ηρακλή του έδωσαν φανέλα με το όνομα «Κυριάκος», ενώ στον Άρη τον περίμενε ο πρόεδρος της ομάδας, Θεόδωρος Καρυπίδης που του παρέδωσε μία φανέλα που έγραφε «Prime Minister». 

Διεθνής Έκθεση ΘεσσαλονίκηςΔΕΘΚυριάκος ΜητσοτάκηςΠΑΟΚ