Γεωργιάδης: Εκδόθηκαν οι εκκρεμείς ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό
NewsroomΜε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, συναντήθηκε το Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την λήψη αποφάσεων που αφορούν την επένδυση στο Ελληνικό.
Σε σημερινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός συγχαίρει τους συνεργάτες του που συνέβαλαν να ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των απαιτούμενων ΚΥΑ και γνωστοποίησε και τη συνάντησή του με τον κ. Αθανασίου.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης, η τέταρτη και τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), που αφορά στην πολεοδομική ωρίμανση του ακινήτου.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση του υπουργού, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες, αναφέρει: «Στην πρώτη φωτό, ο χώρος και οι βασικοί συνεργάτες μου που πετύχαμε το αρχικά ακατόρθωτο, την έκδοση όλων των εκκρεμών ΚΥΑ, στην δεύτερη οι υφυπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Δημήτρης Οικονόμου και στην τρίτη και στην τρίτη ο Διευθύνων της Lamda κ. Αθανασίου μόλις ενημερώθηκε επισήμως ότι τελειώσαμε».
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!